Difference between revisions of "Main Page"

From BK Wiki
Jump to: navigation, search
Line 1: Line 1:
<div id="wikiWelkom"><span><strong>Welkom op de Bouwkunde Wiki</strong>. De wiki is een uitgebreide <em>informatiebron</em> die op alle vakgebieden binnen de <em>bouwkunde</em> informatie bevat.<br/>Het is een netwerk van informatieve pagina's die op verschillende manieren benadert kunnen worden. Gebruik één van de knoppen hieronder om te starten.
+
<div id="wikiWelkom"><span><strong>Welkom op de Bouwkunde Wiki</strong>. De wiki is een <em>informatiebron</em> die informatie bevat op diverse vakgebieden binnen de <em>bouwkunde</em>.<br/>Het is een netwerk van informatieve pagina's die op verschillende manieren benaderd kunnen worden. Gebruik één van de knoppen hieronder om te starten.
 
</span></div>
 
</span></div>
  

Revision as of 12:28, 25 January 2014

Welkom op de Bouwkunde Wiki. De wiki is een informatiebron die informatie bevat op diverse vakgebieden binnen de bouwkunde.
Het is een netwerk van informatieve pagina's die op verschillende manieren benaderd kunnen worden. Gebruik één van de knoppen hieronder om te starten.


Blader door de vakkenstructuur zoals deze gebruikt wordt op de Faculteit Bouwkunde. De pagina van het betreffende vak voorziet je van relevante links naar pagina's in de BK wiki ter ondersteuning bij het vak.
Zoek informatie op basis van vakgebied. Gebruik de BK wiki als referentie tijdens het ontwerpen of andere aan bouwkunde gerelateerde activiteiten.
Vul een zoekterm in om direct relevante informatie te vinden of gebruik de geavanceerde zoekopties om specifieker te zoeken.